Kvalitetna radna snaga iz inozemstva za vas – naš novi iskorak

//Kvalitetna radna snaga iz inozemstva za vas – naš novi iskorak

Kvalitetna radna snaga iz inozemstva za vas – naš novi iskorak

Nakon 5-godišnjeg konzultantskog iskustva u rješavanju kompleksne administracije vezane uz dolazak više od stotinu indijskih, ukrajinskih, madagaskarskih, bosanskohercegovačkih i drugih stranih radnika na hrvatsko tržište rada, skromno možemo reći kako nas doista malo „izazova“ u tom području može iznenaditi. Posjedujemo doista znatan „know-how“ potencijal za vremena pred nama.

Vezano uz buduća vremena, u okviru naše konzultantske tvrtke koja se bavi različitim poslovima iz sektora zaštite i sigurnosti, informatike te edukacije, već dulje vrijeme bavimo se i pružanjem usluga konzaltinga po pitanju dovođenja radne snage iz trećih zemalja. To nam područje po svojem obujmu polako ulazi u spektar  „core businessa“, stoga radimo i na skorim statusnim promjenama u našem poslovanju.

Što nudimo? Zainteresiranim klijentima možemo ponuditi uslugu pronalaska kvalificirane, polukvalificirane i nekvalificirane radne snage iz Indije, prije svega zbog vrlo dobro razgranate mreže naših domicilnih suradnika iz različitih regija Indije, s ograničenom uporabom tamošnjih agencija, odnosno naglaskom na potrebi kvalitetno odrađenih selekcijskih aktivnosti. Mi preko naših suradnika sami radimo prvu selekciju, provodimo najmanje dva kruga online intervjua, provjeravamo vjerodostojnost osobnih dokumenata i organiziramo odgovarajuću dodatnu edukaciju radnika prije samog dolaska na naše tržište rada. To su naše komparativne prednosti u odnosu na tvrtke koje rad sa stranim radnicima gledaju samo s aspekta kvantitete.

Recimo i kako su u našem timu u Hrvatskoj i indijski državljani koji govore hrvatski/engleski/hindu te predstavljaju temelj 24/7 usluge potpore angažiranim stranim radnicima pri rješavanju različitih izazova tijekom boravka i rada u Hrvatskoj. Kvalitetan servis svim uključenim stranama u naše je temeljno načelo poslovanja odnosno pružanja svih oblika organizacijskih i konzalting usluga u tom području.

Naš promotivni letak možete pronaći u nastavku:

Promotivni letak

By |2023-10-05T09:30:19+02:005 listopada, 2023|Novosti|Komentari isključeni za Kvalitetna radna snaga iz inozemstva za vas – naš novi iskorak