Loading...
Partneri2018-11-16T13:13:44+02:00

ILBA, Zagreb

Ustanova za obrazovanje odraslih iz područja inovativnosti, liderstva, biznisa i agilnosti, kao jedan od lidera u predmetnim područjima ne samo u Hrvatskoj, već i okolnim zemljama, zajedno s nama provodi različite edukativne programe.

BELLO CONSULTING j.d.o.o., Varaždinske Toplice

Tvrtka pruža praktičnu i punu podršku organizacijama svih veličina i industrija u području usklađivanja s uredbom o zaštiti podataka odnosno dokazivanja pouzdanosti.

GIT d.o.o., Varaždin

Tvrtka iza sebe ima 25-godišnju tradiciju djelovanja na području grafike, informatike i trgovine, a s našom tvrtkom surađuje na niz projekata, posebice onima vezanim uz razvoj informatičkih rješenja za izazove današnjice.

ASPEN, Švedska

Jedan od europskih lidera u području proizvodnje specijaliziranih ekološki prihvatljivih goriva, odnedavno prisutan na hrvatskom tržištu, naš je partner u području razvoja zaštite okoliša odnosno koncepta održivog razvoja.

VATROGASTVO.HR

Hrvatski portal za vatrogastvo i druge žurne službe naš je partner u području podrške žurnim službama i njihovim aktivnostima, a posebno vatrogastvu kao temeljnom elementu cjelokupnog sustava civilne zaštite u Hrvatskoj i okolnim zemljama,