Uvjeti korištenja

/Uvjeti korištenja
Uvjeti korištenja2019-01-09T15:46:37+02:00

Nalazite se na web stranicama i-KSO d.o.o. (u daljnjem tekstu i-KSO). i-KSO je tvrtka osnovana s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja svih aktivnosti vezanih za poslovnu sigurnost i zaštitu.
Cjelokupan sadržaj objavljen na web stranici www.i-kso.com isključivo je informativnog karaktera. i-KSO nastoji kako bi se osiguralo da su informacije sadržane na ovim stranicama točne i pouzdane. Svi sadržaji, funkcije, materijali i informacije kojima se pristupa putem stranice su u stanju “kako jest”. i-KSO ne daje nikakva jamstva bilo koje vrste za sadržaj, materijale, informacije i funkcije kojima se pristupa putem web-stranice za bilo koje proizvode ili usluge ili hipertekst linkove prema na trećim osobama ili za bilo kakvo kršenje sigurnosti povezane s prijenosa osjetljivih informacija kroz povezane stranice.

Sadržaj na web stranicama www.i-kso.com zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.i-kso.com bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.i-kso.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka i-KSO.
Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići). Upoznajte se s uporabom “kolačića”. Web stranice www.i-kso.com prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja informacije o interesu korisnika za naše sadržaje i pritom se koristi usluga Google Analytics.

i-KSO zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.i-kso.com u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.
i-KSO ne preuzima odgovornost za sadržaje koje objavljuju posjetitelji web stranica. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo njegov korisnik. Stavovi, tvrdnje i mišljenja u objavljenim radovima suradnika izražavaju isključivo stavove autora i ne predstavljaju nužno stavove i mišljenja uredništva.

i-KSO zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja web stranice. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na www.i-kso.com smatra se da ste upoznati i suglasni s uvjetima korištenja.