Nova web stranica

//Nova web stranica

Nova web stranica

Veliko nam je zadovoljstvo što vas možemo pozdraviti na našoj novoj web stranici. Nakon nekoliko mjeseci priprema i provedbe projekta konačno možemo reći da naša web stranica funkcionira i izgleda kako smo i željeli. Sve to ne bi bilo moguće bez sredstava EU i pomoći HAMAG BICRO-a.

Natječaj koji nam je omogućio ostvarenje nove web stranice jest „WWW vaučeri za MSP-ove“ kod KK.03.2.1.17. koji ima za cilj poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima. Promjene koje su ostvarene su mnogobrojne, od grafičkog redizajna, kao najuočljivijeg, do svih ostalih optimizacija i modula koji se skrivaju „ispod haube“.

Projekt

Cilj projekta je bio redizajn i unapređenje web stranice i-KSO.com. Kao tvrtka okrenuta novim tehnologijama, i-KSO većinu svojeg poslovanja obavlja u elektroničkom obliku, te se na taj način i najviše promovira. Za efikasno obavljanje posla i ostvarivanje prisutnosti na tržištu web stranica je od krucijalne važnosti, te smo se stoga odlučili na ovaj projekt.

  • Aktivnosti koje su bile planirane su:

1) grafički redizajn web stranice i optimizacija – implementacija SEO tj. optimizacija za internetske tražilice, – implementacija modula za online podršku – mogućnost komunikacije sa korisnicima preko chata ili e-maila, – razvoj i implementacija membership modula koji će omogućiti da korisnici generiraju profile – VPS hosting za potrebe razvoja – responzivnost – prilagodba dizajna pametnim telefonima i tabletima – testiranje i objava web stranice – edukacija i-KSO zaposlenika za samostalno održavanje web stranice i unos novih proizvoda.

2) razvoj specijaliziranog modula – obuhvaćanje kontakt forme s mogućnošću uploada dokumenata u skladu s GDPR direktivama – implementacija sustava promjene i čuvanja podataka – responzivnost i prilagodba modula dizajnu web stranice – edukacija i-KSO zaposlenika za samostalno održavanje i korištenje modula.

3) Analitika weba -preglednost i upotrebljivost weba, internetska komunikacija,analiza konkurentnosti i pozicioniranja virtualnog tržišta, profila kupaca i trendova pretraživanja, web analitika.

4) Najam domene i-kso.com potrebnog prostora na serveru i cloud-u na godinu dana

Projekt je proveden od 10. do 12. mjeseca 2018. te je ukupno s PDV-om vrijedio 126.250 kuna, pri čemu su ukupni prihvatljivi troškovi iznosili 101.000 kuna. Od ukupnog troška iz EU fondova financira se 70%, tj 70.700 kuna.

Zaključak

Pomoglo nam je to što se nalazimo u jedinstvenom položaju kad je riječ o opravdanosti projekta, budući da svojom djelatnošću pomažemo poslovanje i rast svojih klijenata. Po prirodi stvari, obzirom da naše konzultantske usluge koriste ponajviše tvrtke da bi unaprijedile svoje poslovanje ili ga uskladile sa standardima koji se očekuju na današnjem tržištu, projekt je sukladan cilju povećanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva

Više informacija o projektu možete pronaći na stranicama https://hamagbicro.hr/, https://strukturnifondovi.hr/, te https://www.mingo.hr/.

By |2019-01-30T10:53:41+02:001 siječnja, 2019|Financial|Komentari isključeni za Nova web stranica